Tijdschema State of Art Historische Zandvoort Trophy (onder voorbehoud)

Version 03-04-2014
Friday 02 May 2014
Paddock Office Parking C
15:00 19:00  Collection of documents / license control
15:00 19:30  Scrutineering TC/Scrutineering Bay
16:00 16:20  Aero Racing Morgans Free Practice
16:25 16:45  Formula Ford Kent Free Practice
16:50 17:15  Delta Lloyd Xclusief NK Historische Toerwagens & GT’s
17:20 17:40  Formula Ford Kent Free Practice
17:40 18:00  MG/Triumph Competitions
Saturday 03 May 2014
Paddock Office Parking C
7:30 10:00  Collection of documents & transponders / license control
8:00  t.b.a.  Scrutineering TC/Scrutineering Bay
Mandatory Briefings
 08:00 Formula Ford Kent Media Center
 08:20 NK Historische Toerwagens & GT’s Media Center
 08:40 YTCC Media Center
 09:00 Aero Racing Morgan Media Center
 09:20 Dantuma NK GT’s & Touring Cars Media Center
Saturday 03 May 2014
9:00 9:15 Formula Ford Kent Q Heat 1 15 min
9:30 9:55 NK Historische Toerwagens & GT’s Qualifying 25 min
10:05 10:25 YTCC Qualifying 20 min
10:35 10:50 Formula Ford Kent Q Heat 2 15 min
11:05 11:25 Dantuma NK GT’s & Touring Cars Qualifying 20 min
11:40 12:00 Aero Racing Morgan Qualifying 20 min
12:00 13:00 — Lunch break — — Lunch break —
13:05 13:25 Formula Ford Kent Heat 1 20 min
13:34 14:00 MG/Triumph Competitions Race 1 25 min+1r
14:10 14:40 YTCC Race 1 25 min+1r
15:00 15:30 NK Historische Toerwagens & GT’s Race 1 25 min+1r
15:40 16:05 Dantuma NK GT’s & Touring Cars Race 1 20 min+1r
16:15 16:25 Formula Ford Kent Heat 2 20 min
16:30 17:00 Aero Racing Morgan Race 1 25 min+1r
18:00 19:00 Happy Hour HARC Hospitality box 3+4 (closing bar +/-20:00)
Sunday 04 May 2014
9:00 9:20 Formula Ford Kent Semi F1 20 min
9:20 9:35 Silence moment 4 May
9:40 10:05 MG/Triumph Competitions Race 2 25 min+1r
10:15 10:40 Dantuma NK GT’s & Touring Cars Race 2 20 min+1r
10:50 11:10 Formula Ford Kent Semi F2 20 min
11:20 11:50 Aero Racing Morgan Race 2 25 min+1r
12:00 12:30 Silence moment 4 May
12:00 13:00 — Lunch break — vrijrijden parade 402 60 min
13:00 13:30 YTCC Race 2 25 min+1r
13:40 13:55 Formula Ford Kent Last change 15 min
14:05 14:35 MG/Triumph Competitions Race 3 25 min+1r
14:45 15:15 NK Historische Toerwagens & GT’s Race 2 25 min+1r
15:25 15:50 Dantuma NK GT’s & Touring Cars Race 3 20 min+1r
16:00 16:30 YTCC Race 3 25 min+1r
16:40 17:05 Formula Ford Kent Final 25 min
17:10 17:50 Vrijrijden 402 402 40 min
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.