Over GRDC

GRDC is de afkorting van de  officiele naam van de klasseorganisatie: Stichting Dutch Historic  GT & Touring Car Racing Drivers Club. GRDC is de officiele promotor van het onder auspicien van de HARC georganiseerde NK GT’s en Touring Cars ’66-’81.

GRDC is zo verantwoordelijk voor onder meer het vergaren van inschrijvingen en financiele middelen om de races voor dit officiele kampioenschap mogelijk te maken. Tevens bepaalt GRDC het beleid ten aanzien van  het wedstrijdprogramma, prijzen, inschrijfgelden, sponsoring en toe te laten auto’s.

 

Het Bestuur van de Klasse bestaat uit:

Henk van Gammeren, Voorzitter

Timo Span, Secretaris/Penningmeester

Wolter Gratama, Vice-voorzitter / PR en Sponsoring

 

Medewerkers:

Jack van Ginkel, Rijders contacten

Paul Engel, Website

Theo van Gammeren, Adviseur

 

Technische Commissie:

Theo Mouws

Eibert van den Brink

2 reacties

 1. Raymond Klompstra

  beste racer,

  Sinds een jaar ben ik actief in het historisch racen met mijn MG B. Dit heeft mij echt gegrepen en sinds een paar weken heb ik een TVR Vixen S4 uit Engeland gekocht met een 1700cc Ford motor. Aankomend seizoen ga ik met de MG B weer een compleet seizoen racen, maar daarnaast wil ik een paar weekenden racen met de TVR. Is het mogelijk om dit bij jullie te doen, in de NK GT’s & Touring?
  Indien dit mogelijk is, kan ik dan informatie en ondersteuning krijgen om de auto geschikt te maken voor jullie organisatie?

  Ik zie uw reactie graag tegemoet.

  met vriendelijke groet

  Raymond Klompstra

  • Beste Raymond,

   Op de website staat het reglement. Het vertrekpunt is je homologatie van de auto aangevuld met het annex k en annex j voor de time period veiligheidseisen.

   Gr Paul

Reageren is niet mogelijk