Even voorstellen

Zoals al door Leonard geintroduceerd ga ik zorgen voor opvulling van onze website, zodat iedereen een goed beeld krijgt van onze rijdersclub.  Ik zal beginnen door mij zelf te introduceren.

Even voorstellen:
Naam: Paul Engel
Woonplaats: Hooglanderveen
Leeftijd: 27 jaar (jonger als alle auto`s)
Auto: Mini Innocenti Cooper 1300
Beroep: Werkvoorbereider in de bouw
Waarom helpen?
Het lijkt mij leuk om het enthousiasme wat ik heb voor de historische autosport en met name voor onze klasse naar buiten toe te brengen. Maar ook wil ik graag laten zien dat de historische autosport in het NK GTTC niet alleen maar is voor de elite maar juist de plaats is om een uit de hand gelopen hobby vorm te geven!

IMG_2284

Op dit moment is de website nog een informatie kanaal zonder leuke en persoonlijke verhalen. Hier gaan we verandering in brengen.  Op de website willen we de volgende onderwerpen toevoegen:

1. Rijders en hun auto.
Een leuk, kort verhaal van een rijder en zijn auto waarbij gedurende het seizoen verschillende rijders aan bod komen. Waarom nu racen in de historische racerij en bij het NK GTTC? Waarom nu juist een Ford of een Porsche? Heeft de auto een grote racehistorie? Hoe is de opbouw verlopen? Allemaal onderwerpen waar genoeg over te vertellen is en we allemaal van kunnen genieten. In deze rubriek is natuurlijk ook ruimte voor toekomstige rijders die een mooi verhaal hebben over een auto die ze nu aan het klaar maken zijn om dit jaar nog met ons mee te gaan racen.

2. Op en rond het circuit.
Een leuke impressie van een race weekend. Wat is er gebeurd? Hoe was het weekend en niet te vergeten waar en hoe waren de gevechten op de baan.

3. Sponsor en NK GTTC.
Op de achtergrond zijn ze er wel en maken veel voor ons mogelijk, waarom ze niet in het zonnetje zetten. Onze insteek is gedurende het seizoen sponsors te benaderen en daarbij het verhaal achter de sponsoring te horen. Want waarom sponsoren ze ons? Zijn het de historische auto`s? Is het de mooie klasse? Of de gezellige en altijd toegankelijke rijders groep? Daarnaast is het ook leuk om te weten wat `het bedrijf van de sticker op de auto` doet.

4. Techniek en regels.
Zijn er grote wijzigingen in het reglement op komst of zijn er algemene wijziging omtrent de veiligheid of bijvoorbeeld het geluid dan willen wij jullie hier ook graag over informeren.

Uiteraard is er nog ruimte voor meer onderwerpen. Zijn er ideeen verhalen of wat dan ook. Neem contact met ons op en we gaan kijken of we er wat mee kunnen gaan doen. Uiteindelijk zijn we natuurlijk allemaal de NK GTTC.

Voor nu lijkt dit mij genoeg stof te nadenken. Wil je wat kwijt of een reactie geven op de ideeen ook de `comments` tool onder de tekst kan gebruikt worden.

Let  op!
Het is inmiddels alweer april en het raceseizoen nadert (eindelijk). Het inschrijven voor de package deal kan nog tot eind april. Ben je van plan het hele seizoen mee te racen, schrijf je dan vlug in!

Rest mij nog iedereen succes te wensen met de voorbereidingen en in ieder geval tot in Zandvoort!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.