GTTC-er in HARC bestuur: Lex Proper benoemd

Zoals beloofd hierbij even een korte terugkoppeling van de HARC ALV van gisteravond.

In een relatief rustig verlopen vergadering namen de leden Lex Proper's kandidatuur aan als algemeen bestuurslid van de HARC. Lex heeft een lange race-geschiedenis en kiest er dit jaar voor om zich mede namens onze klasse sterk te maken voor de ontwikkeling en zichtbaarheid van de historische motorsport. Hij zal dit jaar dus niet meestrijden in ons kampioenschap, om onbevooroordeeld te kunnen opereren. Zijn ingangen bij vele van de spelers in de de binnen en buitenlandse historische rensport zal ons allen helpen de sport naar nieuwe, gedragen hoogten te brengen.

Daarnaast is onze commissaris PR Wolter Gratama als scheidend HARC PR bestuurslid uitgebreid, ook door ons, in het zonnetje gezet. Wij zijn als klasse erg blij dat Wolter zich nu uitsluitend over onze klasse zorgen hoeft te maken en het lijkt er op dat hij binnenkort weer met goed sponsor nieuws bij ons zal aankomen!

Paul Engel heeft toegezegd ons te zullen helpen met input uit de rijdersgroep op deze web site en de groep die achter de schermen voor jullie bezig is het kampioenschap te organiseren is zo weer sterker geworden. Hij zal jullie regelmatig benaderen om verhalen uit het veld op te halen en te rapporteren. Paul, welkom aan boord.

Het HARC bestuur heeft op ons verzoek nogmaals publiekelijk herhaald wat binnenskamers al was afgesproken: Zij gaan zich hard maken voor NK GTTC om als de leidende klasse voor onze periode tijdens de Historic Grand Prix 2014 op te treden zodat wij het veld kunnen aanvullen met soortgelijke auto's, in plaats van die slot door de Duitse Youngtimers te laten vullen, zoals nu is gebeurd. Wij zijn zeer verheugd over deze toezegging. Belangrijk in deze context is dat ook de KNAF steeds strakker naar HTP bezit zal kijken, maar gegeven wat ik verneem over aanpassingen aan auto's die nu al onderweg zijn, kan het zo maar zijn dat wij ook op dit front in 2014 grote stappen zullen hebben gemaakt.

Dat was de running update! Tot snel!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.