Uitnodiging Jaarfeest 2013

Beste GTTC enthousiastelingen, rijders, aspirant rijders, monteurs, vrijwilligers, enz,

Enkele weken geleden hebben we jullie gevraagd 23 november a.s. alvast in jullie agenda te reserveren voor onze feestelijke seizoensafsluiting. We hopen dat dit daadwerkelijk gelukt is, want bijgaand tref je de details voor wat een gezellige en bijzondere avond gaat worden!
We zijn dit jaar wederom uitgenodigd bij Dantuma in Oudkarspel, oftewel bij Jan Veening zijn persoonlijke fraaie autocollectie en bijbehorende prachtige locatie. Een avond inclusief goed eten en drankjes en natuurlijk de prijsuitreiking van het seizoen, met de huldiging van onze nieuwe Nederlands kampioen GTTC Michiel Mann en uiteraard volop tijd om eens even gezellig bij te kletsen zonder dat er gesleuteld hoeft te worden…

Waar: Dantuma, Schuit 8d, 1724 BD te Oudkarspel
Wanneer: Zaterdag 23 november, vanaf 17.30u
Kosten: 15 euro p.p. (inclusief eten en drankjes), ter plekke contant te voldoen

Aangezien we i.v.m. de inkoop van het eten een idee moeten hebben met hoeveel mensen we zijn, vragen we jullie van te voren aan te geven of je komt en zo ja met hoeveel mensen,  via: info@nkgttc.nl.

Je monteurs, vrijwilligers en fans zijn ook welkom en mocht je (aspirant)-rijders of vrijwilligers kennen nodig deze dan ook uit.

Ook onze sponsoren van 2013 zullen uitgenodigd worden, kortom veel gezelligheid.

Hopelijk tot de 23e november!

Groeten namens het bestuur,

Leonard en Timo

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.