NK GTTC als gastrijder op de Spa Summer Classic

Afgelopen weekend zijn enkele van onze rijders in actie gekomen tijdens de Spa Summer Classic op het circuit van Spa Francorchamps in België. Voor sommige was dit de eerste keer en een wens om ooit te rijden voor andere een weerzien met een oude liefde. Dat je als Nederlander niet alleen maar op vlak terrein uit de voeten komt bleek als snel in het weekend met de drie actieve Ford Escorts mk1 rs2000 uit het NK GTTC in de top 15 tijdens de kwalificatie.

In de Natte race op Zaterdag was Thijs van Gammeren oppermachtig met een voorsprong op de rest, met een tijd 3 seconde sneller per ronde als de volgende rijder. De Innocentie cooper 1300 van Paul Engel kwam niet verder als halverwege opwarm ronde door technische problemen. De Mini 1275 GT van Timo Span deed het daarin tegen goed in de natte omstandigheden.

De zondag verliep zeer nat. Direct na de start begon het hard te regenen en is het tijdens de race niet meer droog geworden. Helaas viel Thijs uit vanuit (weer) een leidende positie met versnellingsbak problemen en Jan – Willem Oosterhagen bezorgde zichzelf wat werk door de bandenstapel kortstondig te knuffelen.

Namens iedereen die afgelopen weekend op het circuit te gast is geweest willen wij de BRAVO bedanken voor de gezellige sfeer, de heerlijke barbecue en de fantastische strijd op het circuit. We hopen jullie binnenkort ook in Nederland te mogen ontmoeten.

IMG_3829

IMG_3768

IMG_3796

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.