Nieuwsbrief 2012-07

Op 25 augustus j.l. hebben wij een spectaculair race weekend op de Nürburgring gehad. De weersomstandigheden wisselden, zoals normaal in de Eifel, regelmatig.  Zowel onze rijders als de Duitse organisator waren erg tevreden en het feit dat de toeschouwers ook onze paddock wisten te vinden gaf aan dat men ook aldaar de historische autosport een warm hart toedraagt.

Start race 1 Nürburgring. Foto: Wim Heuving

Start race 1 Nürburgring. Foto: ©Wim Heuving

Eind van deze maand zullen wij op 29 en 30 september tijdens de Grand Prix Classic onze finale races rijden. Dit zal op het Circuitpark Zandvoort plaatsvinden. Zoals in 2011 zal de HARC dit weekend een combi maken met het Nationaal Oldtimer Festival. Dit zal betekenen dat er weer veel toeschouwers  op het Circuit aanwezig zullen zijn. Wij rijden 1 training en 3 races!

Wij verwachten enkele buitenlandse inschrijvers en gaan ervan uit dat er een fraai startveld aanwezig zal zijn. Dus dit mag je niet missen en schrijf snel in, dit kan tot vrijdagavond 21 september via onze site www.nkgttc.nl

 

Zoals wij al met onze rijders op de Nürburgring hebben gecommuniceerd, krijgen wij op zaterdag 29 september a.s. een ouderwets gezellige avond in onze paddock. Jaap en Anneloes Schoonderbeek, die jarenlang de gezellige bindende factor bij de Youngtimers waren, zullen hun tent afstoffen en voor een top avond met een heerlijke hap eten en hoogstwaarschijnlijk een live zanger zorgen !

Iedereen die ooit bij de Youngtimers heeft gereden, weet dat je dit niet mag missen. In het kader van de inkoop vragen zij of jullie per mail aan Wim willen doorgeven of en met hoeveel jullie komen.

Dus snel even een mailtje naar:  secretariaat@nkgttc.nl

* Aangezien de HARC eind van de middag een happy hour met pizza punt organiseert, is het idee daar eerst heen te gaan en vanaf 18.45 uur bij Jaap en Anneloes aan te schuiven waarna het feest kan beginnen!

 

Tot zover de laatste nieuwtjes

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.