NC Duitsland

Het tijdschema voor het raceweekend in Duitsland is bekend. Het wordt een mooi en gevarieerd programma met nog een aantal andere leuke raceklasses die ook in actie komen.

De race in Duitsland is een uitgelezen kans om voor een goede prijs veel tijd te rijden op het bekende Formule 1 circuit. Daarnaast ligt het circuit niet ver van de Nederlandse grens en is goed bereikbaar. In vergelijking tot sommige Nederlandse circuits zijn de faciliteiten erg goed. Kortom. zorg dat je erbij bent!
nurburgring
Tijdschema:

Zaterdag, d.d. 28.09.2013:

Fahrerbesprechung NK GT & Touring Cars 7:30 Uhr

Fahrerbesprechung VLN   7:45 Uhr

Zeitttraining NK GT & Touring Cars (30 Min.) 8:00 Uhr –   8:30 Uhr

Zeittraining Formel Renault (20 Min.) 8:35 Uhr –   8:55 Uhr

Zeittraining VLN (90 Min.)  9:00 Uhr – 10:30 Uhr

Rennen 1 NK GT & Touring Cars (25 Min.+1R.) 10:50 Uhr – 11:20 Uhr

Rennen 1 Formel Renault (20 Min.) 11:30 Uhr – 11:50 Uhr

Startaufstellung     VLN 11:55 Uhr – 12:15 Uhr

Einführungsrunde VLN 12:15 Uhr – 12:35 Uhr

Rennen VLN           (240 Min.) 12:35 Uhr – 16:35 Uhr

Rennen 2 Formel Renault (20 Min.) 17:20 Uhr – 17:40 Uhr

Rennen 2 NK GT & Touring Cars (25 Min.+1R.) 17:50 Uhr – 18:20 Uhr

Siegerehrung VLN 18:00 Uhr

Siegerehrung Formel Renault 18:30 Uhr

Siegerehrung NK GT&Touring Car  19:00 Uhr

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.