Jaarfeest 2013

Het jaar 2013 hebben we afgelopen november op een passende manier kunnen afsluiten bij Jan Veening op locatie. Alweer een paar weken geleden, maar een goed feestje blijft lang hangen. Een fantastische verzameling auto`s als decor en een goede sfeer waren de ingrediënten die ervoor zorgde dat het een geslaagde avond was. Ook het eten was weer fantastisch geregeld en lekker!

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben wij als rijders het seizoen 2013 geëvalueerd en zijn de plannen besproken voor de winter. Een lichte spanning was er te voelen want ja, je laat je als rijder niet helemaal in de kaart kijken met een seizoen van HZT, HAT en HGP in het vooruitzicht.

Goed om te zien was dat er naast veel bekende gezichten ook een aantal nieuwe gezichten te zien waren. Zichtbaar was de lol van het rijden, de liefde voor klassiekers  en de gezonde hoeveelheid competitiedrang. Wel is er voor sommige nog wat werk aan de winkel om de auto op tijd klaar te maken, maar dat moet geen probleem zijn.

Een groot deel van de avond werd gevuld door Wolter die zijn huiswerk weer keurig had gedaan. Niet alleen door alle sponsors in het zonnetje te zetten, maar ook een aantal nieuwe sponsoren te presenteren. Dat zijn enthousiasme aanstekelijk is blijkt ook wel uit de reactie van iedereen die met hem te maken heeft gehad. Heeft hij je in het vizier dan laat hij niet meer los tot er een sponsorcontract is getekend.

Natuurlijk kon ook het huldigen van de kampioen niet uit blijven en zo eindigde Michiel met de lauwerkrans om zijn nek en met de officiële titel: Nederlands kampioen NK GTTC 2013. Dat Michiel een echte teamspeler is bleek wel toen hij zijn team ook nog in het zonnetje zette!

Kortom, een fantastische avond met veel gezellige en enthousiaste mensen.

Vooruitkijkend op 2014 kunnen we nu al concluderen dat het een heel bijzonder jaar gaat worden. Niet alleen door de mooie racekalender die gepresenteerd is, maar ook door het bijzonder gevarieerde startveld dat wij dit jaar verwachten naar aanleiding van de inschrijvingen tot nu toe.

Een greep uit de aanwezige automerken:
– Porsche
–  Ford
– Volkswagen
– Opel
– Simca
– Datzun
– Britisch Leyland
– Innocenti
– Lotus

Dit wil je niet missen, zorg dus dat je er ook bij bent in 2014!

Tot slot iedereen fijne feestdagen toegewenst.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.