Grand Prix Classic en meer…

HARC Grand Prix Classic
Afgelopen weekend zijn tijdens de Grand Prix Classic de finale races van ons seizoen 2012 verreden.
De races waren spannend, waarbij sprake was van vele positiewisselingen en strijd die veelal pas op de streep werd beslist.

Wie gaat als eerste over de streep. Foto: Wim Heuving

Op zaterdagavond hadden wij een enorm gezellige party waarbij Jaap en Anneloes Schoonderbeek ons verwenden met een overheerlijk buffet.
Onze “huiszanger” Harold zorgde daarbij ook voor een heerlijk ontspannen sfeer, waarbij iedereen lekker uit z’n dak ging!
Tot slot hebben wij onze commissaris PR en sponsorzaken Wolter Gratama in het zonnetje gezet, dit omdat hij tijdens dit weekend zijn glansrijke race carrière afsloot. Al met al een weekend om op terug te kijken.

Lauwerkrans voor Wolter Gratama. Foto: Wim Heuving

 

NK GTTC seizoen 2012
Het seizoen 2012 van het Dantuma NK GTTC is een promotie voor de Historische Autosport geweest. Onze prachtig geprepareerde veelal originele racewagens trokken veel aandacht en het publiek kon op de diverse evenementen genieten van spannende races!
Tijdens de prijsuitreiking konden wij bekend maken dat Henk van Gammeren de overall kampioen 2012 van het Dantuma NK GTTC is geworden.

Henk van Gammeren, Ford Escort RS2000. Foto: Wim Heuving

 

Jaarfeest

Zoals wij hebben al hebben geroepen, zal ons jaarfeest met prijsuitreiking binnenkort worden georganiseerd.
De datum is zaterdagavond 24 november 2012, waarbij wij verwacht worden bij onze hoofdsponsor Dantuma. Dus blokkeer deze datum in jullie agenda’s!
Nadere informatie hieromtrent volgt binnenkort.
HARC/CPZ Historische GP 2013
Aangezien onze klasse tijdens de Historische F1 niet van de partij kon zijn, heeft er afgelopen weekend een gesprek tussen o.a. Leonard en HARC voorzitter Kees Kooy plaatsgevonden.
De uitkomst is dat er op korte termijn een onderhoud zal plaatsvinden tussen Eric Weijers (CPZ), Kees Kooy (HARC) en Leonard (GTTC)om de mogelijkheden voor deelname in 2013 te bespreken.

Tot zover het laatste nieuws.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.