Eindfeest d.d. 29-11-2014

Het raceseizoen zit er helaas alweer op. Het seizoen van 2014 is weer voorbij gevlogen. We zitten niet stil en zijn daarom alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het raceseizoen 2015. De lat ligt hoog en we willen 2014 gaan overtreffen.

Ook dit jaar zijn we weer dit jaar druk bezig met het organiseren van een eindfeest. Wolter heeft het gehele initiatief naar zich toe getrokken om er een knalfeest van te maken. (Hij schijnt zelfs al te zijn gaan proef eten) Het eindfeest is een mooi moment om het afgelopen jaar te evalueren, vooruit te kijken naar het seizoen 2015 en natuurlijk `sterke` verhalen uit te wisselen over afgelopen het raceseizoen.

De insteek voor het eindfeest is iets anders als de voorgaande jaren. Om onze hoofdsponsor Dantuma, die voorgaande jaren alles tip top heeft geregeld, te ontlasten is er  gekozen voor restaurant De Uitkijk te Bloemendaal. Verder informatie volgt snel, maar noteer vast in je Agenda;

Plaats: Bloemendaal
Locatie: Restaurant De Uitkijk
Datum: 29-11-2014
Tijd: vanaf 17.30 uur

Het eindfeest is bedoeld voor iedereen die het Dantuma NK GTTC een warm hart toedraagt, rijders, sponsoren, aspirant rijders, teamleden, fans en iedereen die we nog vergeten zijn.

We zien jullie allemaal graag op zaterdag 29-11-2014!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.