2014 een goede start en dat in 2013!

Zoals op de feestavond medegedeeld hebben we van de HARC toestemming om seizoen 2014 op de HARC evenementen (HAT, HZT en HGP) het rijdersveld verder te vullen met auto’s tot en met 1985 die FIA conform zijn. Met als doelstelling het publiek, onze sponsoren en natuurlijk ook onszelf te vermaken! Het goede nieuws is dat vanuit het YTCC deze aanvulling van auto’s lukt en we daarom met de HARC een gunstiger deal hebben kunnen afsluiten. Gecombineerd met een uitbreiding van ons sponsorpakket kunnen we een spectaculaire prijsverlaging doorvoeren:

– Historische Zandvoort Trophy (HZT) op 3 en 4 mei, verlaagd naar 250 euro.

– Historische Assen Trophy (HAT) op 12 en 13 juli, verlaagd naar 250 euro.

– Historische Grand Prix Zandvoort (HGP) op 29, 30, 31 augustus, verlaagd naar 450 euro.

De Package Deal:

Voor alle drie races wordt het Package Deal verlaagd naar 850 euro. Bovendien zullen Package Deal houders in de prijs profiteren van het buitenland evenementen dat we aanbieden (zie hieronder). Uiteraard zullen we iedereen die al 1250 euro voldaan heeft, 400 euro terugstorten (voelen ons nu beetje GTTC Sinterklaas…)

Voor iedereen die zich aangemeld heeft voor een Package Deal en los ingeschreven voor de HGP is deelname definitief! Voor HGP zijn dat inmiddels 30 auto’s (exclusief hierboven genoemde aanvulling) en de tussenstand in Package Deals is 20.

Verder nieuws omtrent de buitenland kalender:

– reserveer ook vast 13 september voor onze GTTC seizoensafsluiting op de Nurburgring, deze is rond en we zijn alleen nog in gesprek om deze weer over 2 dagen te kunnen verdelen.

Details over buitenland race volgen nog, we proberen deze beiden uiterlijk begin volgend jaar definitief te krijgen, inclusief de prijs en de korting voor de Package Deal houders.

Veel plezier met Sinterklaas en we houden jullie op de hoogte!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.